Afbeeldingsresultaat voor bezorgautoOp werkdagen vóór 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

FAQs

Welkom bij onze klantenservice

Veel gestelde vragen

 1. Wastips

  Onze producten worden gemaakt van de beste garens om de beste kwaliteit te creëren. Om je producten van Goedondergoed in top conditie te houden hebben we hieronder een aantal tips.

  Tip 1: Kleur bij kleur 

  • Gebruik voor de witte producten een wasmiddel speciaal voor de witte was. Deze wasmiddelen bevatten optische witmakers en houden je witte kleding wit. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen om je producten van RJ Bodywear te wassen. Dit tast de kwaliteit van de stof ernstig aan. 
  • Gebruik voor de zwarte producten een wasmiddel speciaal voor de donkere of zwarte was. Zo blijven ze langer zwart. 
  • Was je gekleurde producten mee met de bonte was. 
  • Spoel een rode kleur altijd vooraf even in een handwasje wanneer je deze voor de eerste keer in de was doet.

  Tip 2: Niet te heet

  Je kunt onze producten wassen op 30 of 40 graden tenzij anders vermeld. Bij hogere temperaturen kunnen de producten krimpen en kunnen we niet instaan voor de duurzaamheid van jouw product. Met de moderne generatie wasmiddelen is warmer wassen dan 30 graden vaak niet nodig voor een goede hygiënische reiniging. Zo spaar je bovendien onze leefomgeving én de kleuren van je product.

  Tip 3: Geen wasverzachter (bij Good Life producten)

  RJ The Good Life werkt natuurlijk tegen zweet. Door toepassing van TENCEL wordt zweet beter opgenomen en geneutraliseerd. Dit kan alleen als de cellen in de stof open blijven. Wasverzachter verstopt deze cellen en gaat zo de werking tegen. Gebruik bij het wassen van RJ The Good Life dus geen wasverzachter.

  Tip 4: Niet strijken (bij Sweatproof producten)

  Bij de producten van RJ Sweatproof is gebruik gemaakt van een flinterdun laagje Scabeautex. Wanneer je dit strijkt op een te hoge temperatuur zal dit stukje Scabeautex zijn werking verliezen.

  ADVIES? VRAGEN? +31 (0)182 - 760005 We staan je graag persoonlijk te woord.

  Read more

Recente vragen

 1. Welke betalingsmogelijkheden heb ik?

  Bij Goedondergoed kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:

  iDeal
  Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij RJ Bodywear.

  Creditcard
  Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard.

  eMeastro
  In de meeste Europese landen is Meastro voor fysieke betalingen de standaard. Je herkent Meastro aan het rood blauwe symbool op je betaalpas. 

  Bancontact / Mister Cash
  Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen 

  RJ Bodywear Kortingscode
  Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of een percentage. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde.  

  Rembours
  Rembourskosten zijn 18,95. Je kunt je bestelling bij aanname betalen. Je pakket wordt aan je deur aangeboden. Je betaalt bij aanname van je pakket. Rembours betalingen zijn alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

  Het is niet mogelijk om met acceptgiro te betalen of het geld over te maken.

  Read more
 2. Hoe en wanneer worden geretourneerde terugbetaald?
  De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
  Read more
 3. Is het retourneren van artikelen gratis?
  Retourneren is op eigen risico en kosten. Bewaar je verzendbewijs goed totdat het zeker is dat we deze hebben ontvangen.
  Read more
 4. Hoe kan ik mijn bestelde artikelen ruilen of retourneren?

  Wil je de bestelde artikelen ruilen of retourneren?

  Volg dan onderstaande stappen:

  1. De artikelen kunnen alleen geretourneerd worden mits deze niet beschadigd of gedragen zijn in de originele verpakking.
  2. De artikelen kunnen alleen geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst.
  3. Stuur een mail naar retouren@rjbodywear.com met daarin je ordernummer en welke artikelen je retour stuurt. Daarna kun je je retouren op eigen kosten retour sturen.
  4. Wanneer wij je retour hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging per mail.
  5. Wij storten het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.
  6. Wil je 1 of meerdere artikelen ruilen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop.

  Heb je vragen over je retour?

  Onze klantenservice is te bereiken via info@goedondergoed.com / T +31 (0)182 760005 Goedondergoed o.v.v. retouren Mercuriusweg 3 2741 TB Waddinxveen

  Let op: retourneren is op eigen risico en kosten. Bewaar je verzendbewijs goed totdat het zeker is dat we deze hebben ontvangen.

  Read more
 5. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
  Indien op een werkdag voor 16:00 besteld versturen wij je bestelling (mits volledig op voorraad) dezelfde dag! Indien het niet dezelfde dag is verstuurd (of als je na 16:00 je bestelling hebt geplaatst) wordt je bestelling direct de volgende werkdag verstuurd. Je hebt je bestelling dus vaak binnen 1 a 2 werkdagen in huis.
  Read more
 6. Het artikel dat ik besteld heb, blijkt niet meer leverbaar. Wat nu?
  Van alle artikelen houden we een ruime voorraad aan. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan stellen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte. Je hebt de optie om voor hetzelfde bedrag een alternatief artikel uit te zoeken of het betaalde bedrag teruggestort te krijgen. Dit doen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen.
  Read more
 7. Wat gebeurt er wanneer mijn pakket vertraagd is?
  Wanneer een levering vertraagd is zullen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Is je verzending vertraagd nadat deze aan DHL is afgegeven? Kijk dan op de betreffende website voor wanneer je de levering kunt verwachten.
  Read more
 8. Wie levert mijn bestelling?
  Voor het verzenden werkt Goedondergoed samen met DHL, onze betrouwbare partner die er samen met ons naar streeft je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de meeste gevallen kan je via een Track&Trace code je bestelling direct volgen. Meestal vindt de levering 1 tot 2 werkdagen na je bestelling plaats.
  Read more